| ben sana mecburum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
*****EmO_GiRlY**** Süper Üye
Mesaj Sayısı : 244 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: ben sana mecburum Paz Ağus. 10, 2008 1:41 pm | |
| Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Bir kaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor Eski zamanlardan bir cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun. Belki haziran da mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telaş içindesin Kötü rüzgar saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin. Attila İLHAN
En son *****EmO_GiRlY**** tarafından Paz Ağus. 10, 2008 10:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| |
| |
Hilary@dmin Admin
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 28 Nerden : http://hilaryclub.eniyiforum.net Herkesi Bekleriz Co AdminALımı Başlamıştır Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Paz Ağus. 10, 2008 9:37 pm | |
| ewt benimde dikkatimi çektii | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 244 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Paz Ağus. 10, 2008 10:53 pm | |
| ama ben şiirde öle bi yazı göremiyorum benim bilgisayar gene kafayı yedi herhalde | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 28 Nerden : http://hilaryclub.eniyiforum.net Herkesi Bekleriz Co AdminALımı Başlamıştır Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Paz Ağus. 10, 2008 10:59 pm | |
| benceddee haha | |
|
| |
| Konu: Geri: ben sana mecburum Paz Ağus. 10, 2008 11:02 pm | |
| arada delirir ama yarın düseltmeye çalışcam | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
| Konu: Geri: ben sana mecburum Ptsi Ağus. 11, 2008 4:22 pm | |
| ben düzelttim o yazıyıı | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Ptsi Ağus. 11, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
| Konu: Geri: ben sana mecburum Ptsi Ağus. 11, 2008 4:31 pm | |
| daha gsl oldu haha | |
|
| |
EylülAdmin Admin
Mesaj Sayısı : 133 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Ptsi Ağus. 11, 2008 5:30 pm | |
| cnm çok teşekkürler en sevdiğim şiir bu atilla ilhan şiirleridir | |
|
| |
| Konu: Geri: ben sana mecburum Ptsi Ağus. 11, 2008 5:36 pm | |
| bende çok severim atilla ilhan bide namık kemali severim | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
| Konu: Geri: ben sana mecburum Ptsi Ağus. 11, 2008 8:08 pm | |
| bendee | |
|
| |
EylülAdmin Admin
Mesaj Sayısı : 133 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Perş. Ağus. 14, 2008 3:07 pm | |
| bendeeee | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| |
| |
| Konu: Geri: ben sana mecburum Perş. Ağus. 28, 2008 6:23 pm | |
| | |
|
| |
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: ben sana mecburum Cuma Ağus. 29, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
| ben sana mecburum | |
|