| MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! | |
|
+3_HiLaRy_ PiNK DaRKNeSS Hilary@dmin 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:09 pm | |
| Ama sende çok fazla online değilsin ayrıca istediğin yerde ben Moderatörüm iki tane Mod da ihtiyacım yok seni başka bir bölğmde yapsa olmaz mı? | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 Nerden : adana Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:15 pm | |
| ona bakarsan bnm senle istediğim bölüm aynı değil ama bnm olup olacağım açıklanmadı daha | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:18 pm | |
| hilary duff resimleri,imza-avatar. Aynı bölüm oluyor canım o bölümün Modu benim.Yani Hilary Duff Genel bölümünün içinde(resimler,haberler,albüm,wallpaper,şarkı sözleri.....) zaten şu anda üye sayısı az olduğu için gerek duyulmuyor olabilir. | |
|
| |
[ece_hilary] Banned
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 30 Nerden : BG Rep : ruh halleri : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:22 pm | |
| ben gece gunduz onlineymmm baska nereye??? 2 Mod oluo ki | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 Nerden : adana Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:24 pm | |
| oda olabilir diye yazdım ama bn anket forum oyunlarıda yazmıştım. | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:25 pm | |
| Oluyor ama üye sayımız şu anda az başka bir bölüm seçmen gerek başka bölümlerde mod yok ama bir bölümde 2-3 mod var. ne biçim birsite ayrıca Örnekl: Bir arabayı 3 kişi kullanırsa ne olur düşün istersen kankacım. Be bi başlık sileceğim.Sonra sen neden sildin deyip yeniden ekliyeceksin.İşler çok karışacak..... | |
|
| |
[ece_hilary] Banned
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 30 Nerden : BG Rep : ruh halleri : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:29 pm | |
| tmm MOD olmak istemiyorum topu topuna 5 kisiyiz..Siteye pek fazla uye gelceni sanmiyom zaten..site sikici ki..ben ayriliyorum isterseniz kizin ama benim bu sitede mod olma hakkim vardi..ewet hakkim vardi cnm zaten sen heryerde modsun bize yer kalmadi | |
|
| |
[ece_hilary] Banned
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:30 pm | |
| hepiniz baska sitelerde mod degilsiziz burasi ezik oldu icin herkez usustu | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:36 pm | |
| Lütfen forumun huzurunu bozma.Ben sana gitmen gerektiğini söylemedim.Ayrıca ezikte değiliz.Kendinle karıştırma.Ben sana özel mesaj attım.Okumadıysan sorunumdeğil.Konuyu dağıtma ayrıca bu siteye üye olacak çok arkadaşım var.Sınıfımızda Hilary Duff Hayranı bol.ben onlara söyledim.2-3 güne kalmaz bu sitede görev yapacaklar.Ben bir Mod. olarak sorununu dinledim.Çözüm ürettim.ama beğenmediysen üzgünüm.BEN 3 SİTEDE MODLUK YAPIYORUM 2 SİTEDE DE ADMİNİM....(3 gün önce oldu) Ayrıca ben bütün forumu kaplamadım.Benimde istediğim yerde Mod olma hakkım var değil mi?Aynen senin ki gibi!Ama sen pek memnun değilsin benim Mod. olmamdan bende seni bir bir kanka sanmıştım.Çok üzgünüm ama daha fazla sorun yaratan bir tip gibi görünüyorsam Modluğu bırakabilirim.Görmemiş gibi flood yaparak yırtınmıyım en azından..... | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 28 Nerden : http://hilaryclub.eniyiforum.net Herkesi Bekleriz Co AdminALımı Başlamıştır Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:40 pm | |
| PiNK DaRKNeSS SENİ BİR SÜRE MODLUKTAN ALIYORUMM ÇÜNKÜ NE BİÇİM SİTE GİBİ ŞEYLER YAZMASSIN !!!!!!
[ece_hilary] SENİDE BİR ŞÜRELİĞİNE BANLİYORUMM SIKICI SENSİNN DAHA YENİ AÇILMIŞ SİTE KOLAYSA SEN KİŞİ ÇAĞIRR | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
| |
| |
Hilary@dmin Admin
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 28 Nerden : http://hilaryclub.eniyiforum.net Herkesi Bekleriz Co AdminALımı Başlamıştır Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 8:40 pm | |
| adminlerimize söylüyorum;kimlerin mod olduğu ne zaman açıklanacak ?? | |
|
| |
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 10:45 pm | |
| mod olmak için cok erken suan istesemde olamam cok yeniyim çünkü | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 10:51 pm | |
| ewt cnm çok hakısın | |
|
| |
EylülAdmin Admin
Mesaj Sayısı : 133 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Çarş. Ağus. 13, 2008 11:08 pm | |
| [ece_hilary] ettiği bazı laflardan dolayı banned | |
|
| |
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Perş. Ağus. 14, 2008 10:27 pm | |
| bn simdi weriyin cünkü baya zmn geciyoo cewap gelmio bnm birkac güne kada rinş mesaj sayımda yükselir.mod olma olanagı daha yüksek olur:)
İsim:berrak Siteye Kaç saat onlinesin?:2-3 saat filan Başka sitelerde mod oldun mu?:s.mod olmustum Mod olursan sitede ne gibi şeyler yapıcaksın?:sitedeki üyelerin fazlalaştırmaya çalışıcam forumdaki kawgaları engellemeye calışıcam ve yanlış paylasım yapan arkadaslarıma yardım edecegim. Mod olunca siteye kaç kişi getireceksiniz?:kac kişi bulursam okadar getirirm ama 5-6 olabilir Nerde hangi yerde mod olmak isityorsun?:hilary resimleri olabilir veya baska biyer fark etmez | |
|
| |
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 16, 2008 12:40 am | |
| düsünceniz yokmu flood yaptım ama kararınızı ögrenmek istiyorum | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 16, 2008 1:04 am | |
| adminlere mi söylüyosun?? | |
|
| |
EylülAdmin Admin
Mesaj Sayısı : 133 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 16, 2008 10:23 am | |
| tmm cnm bunu diğer adminle düşünüp konuşuruz ama direk Mod. olmayacaksın bu süre içerisinde Deneme Mod. olacakasın kabul ediyo musun?bu arada Mod.olma olasılığın yüksek | |
|
| |
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 16, 2008 12:01 pm | |
| tabi siz kabul ederseniz bn niye etmiyimm şuan denenme mod muyum? | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 16, 2008 3:03 pm | |
| ewt cnm bekle seni dene mod yapıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 16, 2008 3:09 pm | |
| ama bn 3 gün giremicem tatile gidioruz geldikten sonra dewam ederim | |
|
| |
Hilary@dmin Admin
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Salı Ağus. 19, 2008 1:44 am | |
| tamam cnm o zam seni 3 gün sonra dene mod yaparım ama eylüladminlede konuşmam gerek bakalım o ne diyorr....... | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! Salı Ağus. 19, 2008 1:57 pm | |
| Hangi bölüme mod olmak istiyorsun peki cnmm | |
|
| |
| MoD BaŞvUrUlArI !!!!!!!!!!!!! | |
|