EA Games, ABD'de 17 Ekim, Avrupa'da ise 19 Ekim'de satışa sunulacak olan Pets'in sürprizlerinden birini daha açıkladı. The Sims 2 Pets'teki oyun kahramanlarımızdan biri Hilary Duff ve köpeği Lola olacak ! Pets'in Sony PlayStation 2 , Nintendo Game Cube ve Nintendo DS handheld game system versiyonlarında Hilary Duff oyunun içinde hazır olarak bizi beklerken Pets'i bilgisayarlarının başında oynamak isteyenler Hilary Duff'ı 17 Ekim-31 Kasım tarihleri arasında Sims2 resmi web sitesinden download edecekler.EA Games Hilary Duff'tan Pets'te adının kullanılması için izin istediğinde Hilary Duff şu sözleri sarf etmiş;
"The Sims 2 oyunlarını oynayarak yüzlerce saat harcadığımı söylemeliyim. Böylesi bir teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Yeni simler yaratmayı, onları yönetmeyi ve evlerini güzel mobilyalarla süslemeyi çok seviyorum. Şimdi ise bu yeni oyunda çok sevdiğim iki şey kombine edilmiş : Hayvanlar ve Sims!..."
The Sims 2 resmi sitesinde bu konuyla ilgili bir resim veya videoya rastlayamadıysam da çeşitli fan siteleri Hilary Duff'ın Pets görüntülerine ulaşmayı başarmış görünüyor.
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
evet biliyordum ben sims 2 yi severim oynamayanlar varsa lütfen alsınlar çok güzel çünkü...
Hilary@dmin Admin
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 28 Nerden : http://hilaryclub.eniyiforum.net Herkesi Bekleriz Co AdminALımı Başlamıştır Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08