Texas'da bir restaurantta ailesiyle birlikte yemek yerken Hilary'ye bir garson yaklaşmış ve yanında küçük bir kız varmış..Küçük kızın üstünde Hilary Duff posterli bir t-shirt elindede birkaç dergiden çıkan Hilary resmi varmış.Paparazilerin dediğine göre:Kız Hilary'den imza ve onunla birlikte foto çekinmek istemiş ama Hil kıza üzgünüm ama buraya ailemle vakit geçirmeye geldim demi ve restaurantta ayrılmışlar..Garson şok olmuş ve kız uzun süre ağlamış..
HAYRANLARININ KENDİSİNE YÖNELİK SEVGİ GÖSTERİLERİNE KAYITSIZ KALAN GÜZEL ŞARKICININ HAYRANLARI AZALIYOR
'Evlenene kadar bakire kalacağım. Hiçbir erkekle seks yapmayacağım' diyerek sık sık gündeme gelen Hollywood yıldızlarından Hillary Duff, geçtiğimiz gece Kanada'daki turnesine çıkmadan önce parti vermeye karar verdi.
Partiden önce hayranları ile karşılaşan Hillary, onları hayal kırıklığına uğrattı. Hayranları merakla ellerindeki fotoğrafları imzalatmaya çalışırken, Hillary çok yoğun olduğunu ve vakti olmadığını söyleyerek onları geri çevirdi. Geçen hafta da Texas'da bir restaurant çıkışında da aynı şeyi yapan ünlü yıldız, hayran kaybetme yolunda hayli istikrarlı olduğunu gözler önüne serdi.
HILARY NEDEN BÖYLE YAPIYOR ANLAM VEREMEDİM BEN DE.