| Herkes Buraya....!!!!!! | |
|
+3[*_*]ßeRRaK[*_*] EylülAdmin PiNK DaRKNeSS 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 8:19 pm | |
| Arkadaşlar ben forumun Wallpaper İmza Avatar bölümünde oldukça fazla olarak +1 repe imza avatar yapılır yazıları görüyorum.Kendimce karar almak haddime düşmez.Ama çok kötü bir görüntü gibi geliyor insana.Bence avatar imza gif ve wallpaper isteyenler buraya aşağıdaki sorulara cevap versinler.Daha sonra imza avatar gif ve wallpaper yapabilecek arkadaşlar ayrı bir konu açmadan yapamayan arkadaşlarımızın sorulara verdiği cevaplara göre yapıp buraya koysunlar.İstek yapan arkadaşlarda burdan avatar vb. resimlerini alıp kullansınlar...NASIL OLUR?!.... İmza yaptırmak için cevap vermeniz gereken Sorular.. Hangi ünlünün imzasını istersin: Üstünde neler yazsın: Brush olsun mu: İstediğin yazı ne renk olsun: Çerçeve ister misin: Avatar yaptırmak için cevaplamanız gereken Sorular.. Hangi ünlünün avatarını istersin: Üstünde neler yazsın: Brush Olsun mu: İstediğin yazı ne renk olsun: Çerçeve ister misin: Gif yaptırmak için cevaplamanız gereken sorular.. Hangi ünlünün veya ünlülerin gifi olsun istersin: Üstünde neler yazsın: Kaç resim olsun: Brush olsun mu: İstediğin yazı ne renk olsun: Çerçeve ister misin: Wallpaper yaptırmak için cevaplamanız gereken Sorular.. Hangi ünlünün wallpaperini istersin: Üstünde neler yazsın: Brush Olsun mu: İstediğin yazı ne renk olsun: Çerçeve ister misin: En sevdiğin renk ne: Hareketli bir şey ister misin: Bu soruları cevaplayın...Yakın zamanda sipariş ettiğiniz içerik gelecektir... İsteyenler istediği içeriğin sorularını cevaplasın.Yapabilecek olan arkadaşlarda yapıp bu konuya koyacaklar... NOT: 1)Ayrı bir konu açmayın.... 2)Ben sana yaparım gibi yorumlar yapmayın.Yapabilecekler yapsın.İsteyen hangisini beğenirse onu kullansın... Umarım bu kararım için bana kızan yoktur.Forumun iyiliğini düşünmek gerekir...
| |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 8:21 pm | |
| Birşey daha Kendi serginiz için konu açın.Ama isteyene +1 repe konuları lütfen açmayın... | |
|
| |
EylülAdmin Admin
Mesaj Sayısı : 133 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 8:34 pm | |
| biraz açar mısın cnm acaba | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 9:04 pm | |
| Yani şimdi bir kişi +1 repe şunu yaparım falan diyor işi çıkıyor yapamıyor.İstek yapanda imzasız kalıyor.Bu yüzden toplu olark yapıcaz.yani Mesela: Berrak istek yaptı imza istiyorum dedi.Herkes boş olduğu bir zamanda Berrakın istediği niteliklerde imza yapıcak.Yapmak zorunda değilsin.Ama yaparsan iyi olur.BeRRaK imzalardan hangisini beyenirse onu kullanacak.Şimdi ne gerek var diyeceksin. Mesela: Ben Berraka söz verdim imza yapıcam sana diye.Ama işim çıktı bi türlü yapamadım.Bu durumda BeRRaK benim yapmamı beklemeyecek.Yani bu konuya istediği nitelikleri yazınca zaten photofiltre kullananlara otomatik olarak bana bunu yapın diyecek.Forumda boşu boşuna konu açmamış olunacak. Başka sorun varsa cevaplayayım... | |
|
| |
EylülAdmin Admin
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 9:28 pm | |
| yok cnm saol anladım bn istek yapcam şimdi Hangi ünlünün imzasını istersin:Vanessa ve Hilary ayrı ayrı Üstünde neler yazsın:vanessalının üstünde Nessa'm hilarylinin üstünde Hilary'm köşelerinde Eylül yazsın Brush olsun mu:olsun İstediğin yazı ne renk olsun:resme uysun Çerçeve ister misin:hayır | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 9:39 pm | |
| tamam şimdi yapıyorum ama sadece ben değil yapabilen arkilerimizde yapar sende hangisini beyenirsen alırsın... | |
|
| |
EylülAdmin Admin
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 10:10 pm | |
| tmm tşk şimdiden | |
|
| |
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 23, 2008 10:23 pm | |
| lütfen takım olsun:)
Hangi ünlünün imzasını istersin:hilary duff Üstünde neler yazsın:hilary_billur dier adımı kullanim dedim:)) Brush olsun mu:olsun İstediğin yazı ne renk olsun:mor Çerçeve ister misin:hyr
Hangi ünlünün avatarını istersin:hill Üstünde neler yazsın:hilary_billur Brush Olsun mu:olsun İstediğin yazı ne renk olsun:mor Çerçeve ister misin:hyr
| |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Paz Ağus. 24, 2008 10:43 pm | |
| takım halinde yaparım canım.Sorun değil diğer yapabilen üyelerede istek yapmış oldun onlarda yaparlar bende hangisini beğenirsen alırsın canım.Hemen yapıyorum.Yarın teslim al.Saati belli olmaz.... | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| |
| |
*****EmO_GiRlY**** Süper Üye
Mesaj Sayısı : 244 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Perş. Ağus. 28, 2008 7:32 pm | |
| bende istiyorum
Hangi ünlünün imzasını istersin:avril Üstünde neler yazsın:Cansu bide diğer köşede Avril Brush olsun mu:evett İstediğin yazı ne renk olsun:giysinin rengine uygun olsun Çerçeve ister misin:hayır
bide avatar ama takım olsun
Hangi ünlünün avatarını istersin:avril Üstünde neler yazsın:Cansu diğer köşesinde Avril Brush Olsun mu:evet İstediğin yazı ne renk olsun:avrilın giysi rengine(bu arada avatar ve imza aynı resimlerden olsun Çerçeve ister misin:hayır saol
şimdiden tşk | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Perş. Ağus. 28, 2008 7:38 pm | |
| tamam canım yapıyorum hemen.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 244 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 10/08/08
| |
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Perş. Ağus. 28, 2008 10:14 pm | |
| | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Perş. Ağus. 28, 2008 10:17 pm | |
| eylül emo girly ve Berrak Devaımı geliyor bunlar güzel olmadı fazla ama şimdilik bunları kullanın.Aslında emo girlynin ikinci takımı hareketliydi ama nedense hakereklenmedi.Şu an artık geç oldu.O yüzden yarın yenilerini yapacağım. Flood için özür... | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Cuma Ağus. 29, 2008 9:21 am | |
| iki imza yaptığın için 2+rep hakettin | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Cuma Ağus. 29, 2008 3:22 pm | |
| Berrak Bunlar senin ama sana bir kaçtne daha yapacağım.Çünkü hunlar çok canlı renklerle yapılmadı :D Emo Girly Bu da senin canım Devamı geliyor... | |
|
| |
EylülAdmin Admin
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Cuma Ağus. 29, 2008 6:17 pm | |
| tşk ederim canlarım bende yapıp koyarım harika yamışsınız benimkileri yapan herkese +2 rep (tanesi için) | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 Nerden : adana Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 30, 2008 6:45 pm | |
| bende istiyorum canlarım.lütfen 2'side takım olsun. İmza Hangi ünlünün imzasını istersin:arda turan ve hilary duff Üstünde neler yazsın:arda da arda turan,hill de hilary duff yazsın Brush olsun mu:güzel olursa koy İstediğin yazı ne renk olsun:arda da kırmızı ya da beyaz hilde resime göre yazsın Çerçeve ister misin:güzel olursa koy
Hangi ünlünün avatarını istersin:hilary duff ve arda turan Üstünde neler yazsın:arda da arda turan,hill de hilary duff Brush Olsun mu:güzelse koy İstediğin yazı ne renk olsun:arda da kırmızı ya da beyaz,hill de resime göre Çerçeve ister misin:
Gif Hangi ünlünün veya ünlülerin gifi olsun istersin:arda turan ve hilary duff Üstünde neler yazsın:arda da arda turan,hill de hilary duff Kaç resim olsun:imzada kaç resim varsa Brush olsun mu:güzelse koy İstediğin yazı ne renk olsun:arda da kırmızı ya da beyaz,hill de resme göre | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 30, 2008 7:19 pm | |
| Tamam yarın veya öbürgün alırsın canım... Ardaya bende aşığım... | |
|
| |
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! C.tesi Ağus. 30, 2008 10:06 pm | |
| banda gif yaparpımısın Gif Hangi ünlünün veya ünlülerin gifi olsun istersin:hilary duff Üstünde neler yazsın:hilary duff Kaç resim olsun:5 Brush olsun mu:olsun İstediğin yazı ne renk olsun:resime uygun olsun | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 Nerden : adana Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Perş. Eyl. 04, 2008 4:21 pm | |
| canım bizim siperişler ne oldu ? | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Perş. Eyl. 04, 2008 4:54 pm | |
| hallediyorum canım hem radyo hemde siparişler olmuyor yaa :'( | |
|
| |
BeNNuR Süper Üye
Mesaj Sayısı : 112 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Paz Ekim 26, 2008 8:27 pm | |
| Hangi ünlünün imzasını istersin:Avril Üstünde neler yazsın:BeNNur,AvriL Brush olsun mu:olsun İstediğin yazı ne renk olsun:Resime göre kendin ayarla Çerçeve ister misin:Hayır Hangi ünlünün veya ünlülerin gifi olsun istersin:Avril Üstünde neler yazsın:BeNNur,AvriL Kaç resim olsun:7 Brush olsun mu:Olsun İstediğin yazı ne renk olsun:Resme göre sen ayarla Çerçeve ister misin:Hayır Şimdiden çok teşekkürler:)) | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: Herkes Buraya....!!!!!! Ptsi Ekim 27, 2008 9:16 pm | |
| | |
|
| |
| Herkes Buraya....!!!!!! | |
|