| doludizgin yıllar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
*****EmO_GiRlY**** Süper Üye
Mesaj Sayısı : 244 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: doludizgin yıllar Perş. Ağus. 14, 2008 9:27 pm | |
| izleyen varmı doludizgin yılları ben ilk bölümünü izledim hasta oldum ya | |
|
| |
EylülAdmin Admin
Mesaj Sayısı : 133 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar C.tesi Ağus. 23, 2008 1:44 pm | |
| doludizgin yıllar 3. bölüm "atlıkarınca"
Barış’ın bitmek tükenmek bilmeyen kaçış planlarından vazgeçerek çiftlikte kalmayı seçmesi ve bir karınca gibi hırsla çalışmaya başlaması herkesi şaşırtmıştır…Şüphesiz Barış’ın bu kalma kararındaki en büyük etken ata binmek için içten içe bir heyecan duymaya başlamasıdır…
Saliha’nın Barış’a bir türlü ulaşamaması oğlunun çiftlikteki yaşamıyla ilgili kuşkularını artırırken, Adil Baba ise Barış’da gördüğü olumlu gelişmelerle ona çiftlikte daha özgür bir hareket alanı sağlamaya başlar…Keza Adil Baba’ya göre ata binmek için gerekli en önemli özellik olan "merhamet duygusu" kimse inanmasa da Barış’da fazlasıyla mevcuttur…
Feraye Barış’a olan inancını tamamen kaybetmiş, Gülşen’de merhamet konusunda babasına katılmazken, Bekir’e göreyse Barış, Adil Baba tarafından haksız yere desteklenmektedir ve çiftlikteki otoritesi Barış yüzünden sarsılmaktadır…Bekir ve Feraye’nin babası Ahmet ise her ne kadar ilk başlarda Barış’ın, Bekir için bir tehdit oluşturmadığını ve ortada bir çifte standart olmadığını düşünse de Adil’in çiftlikten kaçan Barış’ı cezalandırmak yerine ata binmekle ödüllendirmesi Ahmet’i de Adil Baba ile ilk kez karşı karşıya getirir…
Bu karşılaşma Bekir’i Barış’a hoca, Barış’ı da Bekir’e öğrenci yapacak ve rekabet iyice kızışacaktır…Bu rekabet içinde Gülşen Barış’ı her geçen gün daha yakından tanımaya başlarken, Barış’sa aldatarak güvenlerini kaybettiği Feraye ve Pelin’in gönlünü alıp kendini affettirmek zorundadır…Oysa Barış tüm gücüyle yapıcı olmaya çalışırken bu kez de esrarengiz biçimde Aliço ile arası açılmaya başlayacak ve olaylar Barış’ı Aliço’nun geçmişiyle ilgili can alıcı gerçeklerle yüzleşmek zorunda bırakacaktır.…
Finalde ise bir yanda İrfan’ın Şehzade’yi gün ve gün psikopatça takip etmesi, diğer yanda Barış’ın iyi bir binici olmak için insanüstü bir çabayla çalışması telaşı içinde kader ağlarını ince ince örecek ve çiftlikte hayat herkes için beklenmedik olaylara gebe olacaktır… | |
|
| |
EylülAdmin Admin
| Konu: Geri: doludizgin yıllar C.tesi Ağus. 23, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| |
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Salı Ağus. 26, 2008 10:54 am | |
| tsk resimler ve konu için | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 244 Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Salı Ağus. 26, 2008 3:16 pm | |
| benim koycaklrımı koymuşsun arkadaşlar yeni bölüm yarın saat 20.00 da | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 Nerden : adana Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Ptsi Eyl. 01, 2008 2:33 pm | |
| Resimler ve konu için çok saol eylül.Dizi gerçekten çok güzel bir dizi... | |
|
| |
[*_*]ßeRRaK[*_*] Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 29 Rep : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Ptsi Eyl. 01, 2008 10:50 pm | |
| hep kacırıyorum izleyemedim bi türlüü | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Salı Eyl. 02, 2008 4:01 am | |
| bende kaçırıyorum bir gün denk gelmedim.... :D | |
|
| |
EylülAdmin Admin
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Çarş. Eyl. 03, 2008 10:37 pm | |
| | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Nerden : İzmir Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Perş. Eyl. 04, 2008 12:34 pm | |
| dün oynamış sanırım ama yaprak dökümü vardı ondan izlemedim... | |
|
| |
@...QbRa...@ Süper Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 Nerden : adana Rep : ruh halleri : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Perş. Eyl. 04, 2008 1:02 pm | |
| bizde dün dışarıdaydık.O yüzden iki diziyi de izleyemedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Perş. Eyl. 04, 2008 2:25 pm | |
| yeni bölümü süperdi izledim sonunda şok oldum ya | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: doludizgin yıllar C.tesi Eyl. 27, 2008 12:43 pm | |
| ya bn bu diziyi biraz tuhaf buldum karışık yada bn izlemediğim için sadece bir bölümünü izlediğim için bna öyle geldi :D | |
|
| |
| Konu: Geri: doludizgin yıllar C.tesi Eyl. 27, 2008 5:58 pm | |
| çok güzel aslında bi illk bbölümünü islesen bu arada pazara alındı yha | |
|
| |
PiNK DaRKNeSS Mod Adayı
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Perş. Ekim 23, 2008 9:00 pm | |
| Bak ona üzüldüm | |
|
| |
| doludizgin yıllar | |
|